Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης που υλοποιεί το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, διευρύνει την υποστήριξη των ατόμων που βρίσκονται στα προγράμματα απεξάρτησης και προσφέρει βοήθεια σε κρίσιμα ζητήματα που σχετίζονται με την ισότιμη και ουσιαστική ενσωμάτωσή… Continue reading

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ

Δύο νέες μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ μέσω ΕΣΠΑ έρχονται να συμπληρώσουν τις δράσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκαλεί η χρήση νόμιμων και παράνομων ουσιών και άλλων μορφών εθισμού στην… Continue reading

37 χρόνια πέρασαν από το ξεκίνημα της ΙΘΑΚΗΣ , το οποίο αποτέλεσε φάρο ελπίδας  για χιλιάδες νέους και τις οικογένειές τους που αντιμετώπιζαν σημαντικές δυσκολίες από την χρήση ουσιών.

Στην Σίνδο της Θεσσαλονίκης στις 27 Νοεμβρίου 1983  γεννήθηκε… Continue reading

37 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει στις 27 Νοεμβρίου το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, έχοντας δεχθεί και υποστηρίξει μέχρι σήμερα στις μονάδες του 15.466 άτομα – 7.271 ανθρώπους με πρόβλημα χρήσης και εξάρτησης και 8.195 μέλη οικογενειών.

Τα 37α γενέθλια του προγράμματος συμπίπτουν με… Continue reading

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας το Θέατρο Παράθλαση, για την προσφορά υποτροφίας σε εβδομαδιαίο θεατρικό εργαστήρι. Η υποτροφία έγινε δεκτή με χαρά και αξιοποιείται από μέλος της Κοινωνικής Επανένταξης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κυρία Μόνα Κιτσοπούλου που ανταποκρίθηκε απλόχερα στο αίτημά μας.

1 2 3 30