Ευχαριστούμε τη γιατρό ολιστικής υγείας κ. Τυλλιανάκη Δήμητρα, που επισκέφθηκε τη θεραπευτική κοινότητα στη Σίνδο και μοιράστηκε μαζί μας την έρευνά της και τις γνώσεις μια ζωής για τη διατροφή και την υγεία του οργανισμού μας.

Η κ. Τυλλιανάκη… Continue reading

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη “Φοιτητική Εβδομάδα” στo πλαίσιo των αθλητικών δραστηριοτήτων, διοργάνωσε και φέτος δρόμο υγείας 5000 μ. στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «11ος Αριστοτέλειος Δρόμος».

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή… Continue reading

Σας περιμένουμε σήμερα στις 19.00 στα εγκαίνια της έκθεσης στην οποία συμμετέχουν τα μέλη των ομάδων Φωτογραφίας του Εναλλακτικού μας Σχολείου.

Την έκθεση διοργανώνει το Δίκτυο Φορέων Πρόληψης και Θεραπείας των Εξαρτήσεων Νομού Θεσσαλονίκης, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του… Continue reading

Στελέχη των σε νεοσύστατων ΤΟΜΥ (Τοπικές Μονάδες Υγείας) των Δήμων Κορδελιού – Ευόσμου, Αμπελοκήπων και Δήμου Πέλλας θα βρεθούν σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας στη Σίνδο.

Η εκπαίδευση των εργαζόμενων στις τοπικές μονάδες υγείας αφορά σε ενημερώσεις… Continue reading

Το 17ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θεραπευτικών Κοινοτήτων με τίτλο «Τα πάντα ρει: Η αλλαγή στη Θεραπευτική Κοινότητα Απεξάρτησης», θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Θεσσαλονίκη στις 19 και 20 Σεπτέμβρη 2019.
Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θεραπευτικών Κοινοτήτων (EFTC),… Continue reading

1 2 3 23