37 χρόνια πέρασαν από το ξεκίνημα της ΙΘΑΚΗΣ , το οποίο αποτέλεσε φάρο ελπίδας  για χιλιάδες νέους και τις οικογένειές τους που αντιμετώπιζαν σημαντικές δυσκολίες από την χρήση ουσιών.

Στην Σίνδο της Θεσσαλονίκης στις 27 Νοεμβρίου 1983  γεννήθηκε… Continue reading

37 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει στις 27 Νοεμβρίου το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, έχοντας δεχθεί και υποστηρίξει μέχρι σήμερα στις μονάδες του 15.466 άτομα – 7.271 ανθρώπους με πρόβλημα χρήσης και εξάρτησης και 8.195 μέλη οικογενειών.

Τα 37α γενέθλια του προγράμματος συμπίπτουν με… Continue reading

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας το Θέατρο Παράθλαση, για την προσφορά υποτροφίας σε εβδομαδιαίο θεατρικό εργαστήρι. Η υποτροφία έγινε δεκτή με χαρά και αξιοποιείται από μέλος της Κοινωνικής Επανένταξης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κυρία Μόνα Κιτσοπούλου που ανταποκρίθηκε απλόχερα στο αίτημά μας.

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ευχαριστεί θερμά το ΙΕΚ Δέλτα 360 για την προσφορά υποτροφιών σε μέλη της Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ σε ειδικότητες κατάρτισης διετούς διάρκειας τις οποίες επέλεξαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες στο θεραπευτικό πρόγραμμα.

Η προσφορά ήταν πρωτοβουλία… Continue reading

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ανταποκρινόμενο στην έκκληση για βοήθεια σε τρόφιμα που έχουν απευθύνει οι φορείς της περιοχής Καρδίτσας, διαθέτει από το απόθεμα ζυμαρικών παραγωγής του Αγροκτήματός του 1.000 πακέτα ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που υπέστησαν τέτοια καταστροφή.… Continue reading

1 2 3 30