Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 26.6.19 θα συμμετέχουμε με την ομάδας μας στο μαθητικό τουρνουά μπάσκετ 3×3 που οργανώνει η ΚΝΕ, με μήνυμα:

“Πέτα στο καλάθι τη μπάλα , όχι τη ζωή σου! Πες όχι σε όλα… Continue reading

Με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Πρόγραμμα για φυλακισμένους & αποφυλακισμένους χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών  και το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ (πρόγραμμα για έφηβους και νέους ενήλικες)   στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Διεπιστημονική Επιτροπής… Continue reading

Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του ΙΘΑΚΗ 2019 MATSUURA CUP που θα λάβουν χώρα στις 21/22/23 Ιουνίου στο Κατσάνειο Γυμναστήριο:

Ευχαριστούμε τη γιατρό ολιστικής υγείας κ. Τυλλιανάκη Δήμητρα, που επισκέφθηκε τη θεραπευτική κοινότητα στη Σίνδο και μοιράστηκε μαζί μας την έρευνά της και τις γνώσεις μια ζωής για τη διατροφή και την υγεία του οργανισμού μας.

Η κ. Τυλλιανάκη… Continue reading

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη “Φοιτητική Εβδομάδα” στo πλαίσιo των αθλητικών δραστηριοτήτων, διοργάνωσε και φέτος δρόμο υγείας 5000 μ. στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «11ος Αριστοτέλειος Δρόμος».

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή… Continue reading

1 2 3 23