ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: H ΙΘΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Το Σάββατο 26 Ιούνη 2021 και ώρα 12:00-15:00  τιμώντας την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών, μέλη και εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ σε συνεργασία με την μονάδα street work του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  θα βρεθούν στην πλατεία Αριστοτέλους, στο άγαλμα Βενιζέλου  για να υποστηρίξουν με διανομή μαγειρεμένου φαγητού τους άστεγους και άπορους συμπολίτες μας.

Η Θεραπευτική Κοινότητα είναι μέρος της ευρύτερης κοινότητας. Το σύνθημα «Στάσου πλάι μου» που είναι το μήνυμα και της φετινής Παγκόσμιας Μέρας δεν είναι απλά μια έκκληση για την υποστήριξη του έργου της απεξάρτησης, αποτελεί μια αναγνώριση της ανάγκης για αμοιβαιότητα, κοινωνική ευθύνη και νοιάξιμο  όσα μας περιβάλλουν.

Η κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία έχει πολλαπλασιάσει την ομάδα εκείνη των συνανθρώπων μας που δεν έχουν την δυνατότητα να ικανοποιήσουν ακόμη και βασικές ανάγκες όπως το φαγητό. Η Θεραπευτική Κοινότητα ΙΘΑΚΗ στηρίζει την φιλοσοφία της στις αρχές της αλληλεγγύης, μιας αλληλεγγύης που δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιορίζεται στην κύκλο των μελών της, αντίθετα αποκτά νόημα όταν αλληλοεπιδρά με την κοινωνία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Γραμματεία Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ

Καλοτραπέζη Θάλεια
2310 797662

info@kethea-ithaki.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ