Σας περιμένουμε σήμερα στις 19.00 στα εγκαίνια της έκθεσης στην οποία συμμετέχουν τα μέλη των ομάδων Φωτογραφίας του Εναλλακτικού μας Σχολείου.

Την έκθεση διοργανώνει το Δίκτυο Φορέων Πρόληψης και Θεραπείας των Εξαρτήσεων Νομού Θεσσαλονίκης, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για τρίτη χρονιά, διαγωνισμό – έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ανθρώπων Σχέσεις», στο ισόγειο του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, από την Δευτέρα 6 έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2019. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 7 Μαΐου, στις 19.00.
Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η προώθηση της συμμετοχικότητας, η ανάδειξη των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων των μελών των θεραπευτικών προγραμμάτων απεξάρτησης και η ευαισθητοποίηση της κοινότητας στο πρόβλημα της εξάρτησης.

Η έκθεση θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 09.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως τις 21.00, ενώ το Σάββατο από τις 09.00 έως τις 14.00.
Στο Δίκτυο συμμετέχουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και οι φορείς: Αργώ – ΨΝΘ, ΑΡΣΙΣ, Ε.Κ.Κ.Ε.Ε. ΟΚΑΝΑ, Θ.Μ.Υ. ΟΚΑΝΑ, Ιανός – ΨΝΘ, ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, «Σείριος» – Κέντρα Πρόληψης, ΜΕΘΕΞΙΣ – ΨΝΘ και ΟΚΑΝΑ – Συντονισμός Β. Ελλάδος.