Το Δίκτυο των Θεραπευτικών Προγραμμάτων απεξάρτησης Θεσσαλονίκης , «Συν+Εργασία για την Εργασία» οργανώνει τη Δευτέρα 17.12.18 εκδήλωση με θέμα: Ο Θαυμάσιος κόσμος της μέλισσας και τα προιόντα της.
Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώνεται το σεμινάριο Μελισσοκομίας το οποίο υλοποιήθηκε από το Α.Π.Θ σε συνεργασία με το Δίκτυο Συν+Εργασία και το οποίο παρακολούθησαν τα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων απεξάρτησης Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο ήταν δωρεάν και πρόσφερε ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων στην τέχνη της Μελισσοκομίας.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον επικεφαλής του εργαστηρίου Μελισσοκομίας του Α.Π.Θ και εκπαιδευτή κ. Θρασυβούλου που μοιράστηκε μαζί μας τις γνώσεις του και το πάθος του για τη μέλισσα και τον κόσμο της. Το σεμινάριο ξεκίνησε στις 14 Μαίου.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Δίκτυο Προγραμμάτων , το Εργαστήρι Μελισσοκομίας , τη Σχολή Γεωπονίας , Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος.

Την εκδήλωση φιλοξενεί το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας , Οδυσσέως 19 ( 1ος όροφος).

Το Δίκτυο «Συν+Εργασία για την Εργασία» αποτελούν τα θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ, ΙΑΝΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ , ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΜΕΘΕΞΙΣ, Πρόγραμμα Προαγωγής της Αυτοβοήθειας( ΠΠΑ), ΙΝΕ της ΓΣΕΕ καθώς και το Γραφείο Ειδικών Ομάδων του ΟΑΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το ΚΠΑ2 ΠΥΛΗΣ ΑΞΙΟΥ.