Ολοκληρώθηκαν δύο project συνεργασίας του Εναλλακτικού Σχολείου του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ με το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών οργανώθηκαν επισκέψεις σε 20 εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη με στόχο επιμορφωτικό αλλά και ψυχαγωγικό. Ομάδα εργασίας που αποτελούνταν από μέλη και προσωπικό του Σχολείου, επέλεξε και οργάνωσε τις εξόδους , οι οποίες ήταν όλες δωρεάν για τους συμμετέχοντες. Στις δράσεις συμμετείχαν μέλη του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.

Επίσης ολοκληρώθηκε το project θερινό Cine ΚΕΘΕΑ με προβολές ταινιών στις βεράντες των δομών μας , για τα μέλη των δύο προγραμμάτων.

Τα δύο project έκλεισαν με μικρή εκδήλωση όπου μέλη των δύο προγραμμάτων μοιράστηκαν τις αναμνήσεις από αυτή την εμπειρία , προβλήθηκε το βίντεο που δημιουργήθηκε από στιγμιότυπα των δράσεων και φυσικά κεραστήκαμε χειροποίητες και λιχουδιές και άλλα κεράσματα.

Ευχαριστούμε πολύ το Κ.Θ.Β.Ε για τα δωρεάν εισιτήρια που μας εξασφάλισε για παραστάσεις , τον Φίλιππος Μοδινός (Philip Dennis Modinos) και Kassandra Dimopoulou για την την όπερα La Boheme , την Άννα Κασάπογλου για την υποστήριξη από τα παρασκήνια, το ζαχαροπλαστείο Chezchocolat για τα υπέροχα σοκολατάκια, το Νίκο , Χάρη και Εύη για τα πεντανόστιμα κέικ.