Το πρόγραμμα εφήβων ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ και το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στη Φοιτητική Εβδομάδα του Α.Π.Θ
Πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της πόλης και φέτος, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ανοίγει τις πύλες του για περισσότερο από ένα μήνα, διοργανώνοντας το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, τη «Φοιτητική Εβδομάδα».
Τα θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης της Θεσσαλονίκης , με τις καλλιτεχνικές τους ομάδες αποτελούν χώρους καλλιτεχνικής δημιουργίας και συμμετέχουν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
Οι ομάδες φωτογραφίας του ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ και του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ μας παρουσιάζουν “τη δημιουργική έκφραση ως μία πράξη αυτογνωσίας. Η διερεύνηση της προσωπικής ματιάς, των προσωπικών επιλογών, στάσεων και θέσεων απέναντι στον “άλλο”, τον “δίπλα” και τον κόσμο. Μία περιπλάνηση στο χώρο που μας περιβάλει. Μία εξερεύνηση του τι μας αρέσει και τι μας προβληματίζει γύρω μας. Τυχαίες περιπλανήσεις στην πόλη, με ίσως λίγο περισσότερο νόημα”.

Τις εκθέσεις μπορεί να δει κανείς στο φουαγιέ του κτιρίου Διοίκησης από τις 07/05/2018 έως και τις 14/05/2018.

Ώρες και μέρες επίσκεψης των εκθέσεων: Δευτέρα- Παρασκευή από τις 8:00 έως και τις 15:30(όταν δηλαδή το κτίριο Διοίκησης είναι προσβάσιμο).

Στη φετινή «Φοιτητική Εβδομάδα» θα πραγματοποιηθούν εικαστικές, θεατρικές, επιστημονικές και αθλητικές δράσεις τόσο στο campus όσο και σε άλλους χώρους στην πόλη.

Έχουν προγραμματιστεί συνολικά 55 εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 εθελοντών, φοιτητριών και φοιτητών.