Το 6ο Φεστιβάλ Ανοιχτής Έκφρασης και Δημιουργίας “ΚΟΘ Underground” που περιλαμβάνει ζωντανή μουσική , χορό, θέατρο, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών,καθώς και δρώμενα για παιδιά και μεγάλους σε ένα φιλόξενο χώρο, έρχεται και πάλι στην πόλη.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από τον ΣΜΥΚΟΘ και το ΚΕΘΕΑ IΘΑΚΗ και αποτελεί πλέον μια καθιερωμένη γιορτή, που με άξονα την τέχνη και βάση την αλληλεγγύη καλλιεργεί την πολύτιμη ανθρώπινη επαφή που αναπτύχθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή μέσα στο ίδιο το φεστιβάλ.

Ραντεβού λοιπόν, με τους καλλιτέχνες και το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, στο 6ο Φεστιβάλ ΚΟΘ Underground, στις 29-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017, στο γνωστό μας “στέκι”, το Block 33.

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ, η μονάδα γραφιστικών τεχνών ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ και ΧΡΩΜΑ και το ΚΕΘΕART θα είναι εκεί με εκθέσεις εικαστικών , φωτογραφίας, εργαστήρι κατασκευών για μικρά και μεγάλα παιδιά, εργαστήρι κεραμικής για παιδιά, πωλητήριο των εκδόσεων του ΚΕΘΕΑ και έκθεση – πωλητήριο του εργαστηρίου κεραμικών και γυαλιού.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Μονίμων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης που μας τιμά και φέτος με αυτή τη συνεργασία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου σε μορφή PDF