podilatodromia_posterΤο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνει στην Νέα Παραλία ποδηλατοδρομία την Κυριακή 26 Ιουνίου. Η ποδηλατοδρομία θα ξεκινήσει από το Μέγαρο Μουσικής, με ώρα προσέλευσης 9.00-9.30π.μ. και με ενδιάμεση στάση στο Λευκό Πύργο. Εκεί θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο του Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και πολλά μπουκάλια με νερό. Η ποδηλατοδρομία θα καταλήξει στο Κατσάνειο γήπεδο, όπου διεξάγεται το 3ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Judo,στο οποίο συμμετέχουν αθλητές από το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ. Φέτος είναι και αυτό αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Για εμάς είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε την προσπάθεια των συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους που παλεύουν να σπάσουν τον κύκλο της εξάρτησης, μαθαίνοντας νέες ισορροπίες.

Μια ευκαιρία να τιμήσουμε όλους αυτούς που τα κατάφεραν και ζουν σήμερα με αξιοπρέπεια και κυρίως να απευθυνθούμε σε όλους αυτούς που ψάχνουν να βρουν ένα διαφορετικό δρόμο από το αδιέξοδο της εξάρτησής τους.

Σε ένα τοπίο ανισορροπίας και βαθιάς κρίσης που επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής μας ναρκώνοντας και μουδιάζοντάς μας, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους συμπολίτες μας, να συμμετάσχουν με το ποδήλατό τους σε αυτήν την συμβολική δράση.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τ 2310212030-1 Ε. Μαυροπούλου
Τα 2310544976 Β. Δανιηλίδου