Το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ στο BATTLE OF THE YEAR BALKANS 2016 και στο BOUNCE Street Dance 2016

 

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Breakdance γιορτάζει 14 χρονιά ζωής στην χώρα μας στις 14 και 15. 5. 2016 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Το Φεστιβάλ για το 2016, υποστηρίζει και συνεργάζεται με το Ανοιχτό Θεραπευτικό Πρόγραμμα Εφήβων Θεσσαλονίκης «ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ» (http://www.kethea-anadysi.gr/)
Ομάδες απ’ όλες τις χώρες των Βαλκανίων συμμετέχουν αυτές τις μέρες μ’ ένα όνειρο, την κατάκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου που θα τους οδηγήσει στον παγκόσμιο τελικό που πραγματοποιείται στης 29 Οκτωβρίου στο Essen της Γερμανίας.
Ποια θα είναι η καλύτερη χορογραφία? Την απάντηση θα μας δώσουνε στης 14 Μαΐου, 3 από τους καλύτερους κριτές παγκοσμίως. Πρώτος κριτής είναι ο Αμερικανός θρύλος Poe One από Style Elements.
Δεύτερος κριτής είναι ο Froz από Ιταλία ο οποίος έχει κερδίσει το Redbull BC One Western Qualifiers. Με την υποστήριξη του Γερμανικού Ινστιτούτου επισκέπτεται τη χώρα μας ο bboy Storm από Γερμανία ο οποίος θεωρείται από τους πιο έμπειρους και σεβαστούς χορευτές της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής και κριτής του παγκόσμιου Battle of The Year.
Η λίστα των φετινών καλεσμένων χορευτών μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τον παγκοσμίου φήμης χορευτή Rudi Smit από Νότια Αφρική και τον Ιταλό CrazyCresh, οι οποίοι θα είναι βασική κριτές του Bounce Street dance Contest που ακολουθεί στον ίδιο χώρο την επόμενη μέρα.

Το 2ήμερο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Να τονίσουμε ότι την ημέρα του φεστιβάλ θα γίνουν και τα battles για αναδείξουμε τον καλύτερο bboy kai bgirl ενώ για τρίτη συνεχόμενη φορά θα πραγματοποιηθεί ομαδικός διαγωνισμός Junior ηλικίας έως 15 χρονών.
Στους ατσάλινους τροχούς οι dj’s Kid Stretch και Amazeme μαζί με τον ΓερμανόJust A Kid. Παρουσιαστές είναι ο Τzony Terra (Warriorz) / Perin (Nasa Funk)για το Battle Of The Year και η Jo για το Bounce . Να τονίσουμε ότι εκτός από το 2ημερο Φεστιβάλ , θα υπάρξουν σεμινάρια χορού ,warm up/after parties και market area .

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

Keep Prepared For The Battle……!