ΑΚΟΥΩ CINEMA

Το PlazaEnsemble, με τον Δώρο Δημοσθένους και την Έλσα Μουρατίδου, ερμηνεύουν τραγούδια και μουσική από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο.

Συναυλία αλληλεγγύης, για την ενίσχυση δίχρονου αγοριού που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Συναυλία αφιερωμένη στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο πραγματοποιεί το Plaza Ensemble, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στις 20:30 στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Η συναυλία διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας και Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και τα έσοδά της θα διατεθούν για την υποστήριξη του δίχρονου Γιαννάκη που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Το μουσικό θέμα της συναυλίας, αποτελεί μια πρόσκληση σε ένα ταξίδι στον Ευρωπαϊκό κινηματογράφο, με τραγούδια που ερμήνευσαν στα κινηματογραφικά καρέ οι YvesMontand (LesFeuillesMorts), MarleneDietrich (Lola), EdithPiaf (Lafoule, Lavieenrose) κ.α. καθώς και συνθέσεις δημιουργών όπως οι N. Piovanni, E. Morricone, A. Piazzolla, W. Mertens, N. Rota, Μ. Χατζιδάκις, κ.α. Όλα αυτά πρόκειται να ακουστούν σε μια μουσική παράσταση η οποία θα κάνει μουσικές (και όχι μόνο) αναφορές σε ταινίες όπως “Lamome”, “Kika”, “CinemaParadiso”, “Amelie”, “Η ζωή είναι ωραία”, “Γαλάζιος Άγγελος”, “laDolceVita”, “8 1/2”, κ.α. Με δυο λέξεις: “ΑΚΟΥΩ CINEMA“.

 

To Plaza Ensemble αποτελούν οι μουσικοί:

πιάνο, Θανάσης Μπιλιλής

βιολί, Άκης Αρχοντής

ακορντεόν, Κώστας Τσούγκρας

κοντραμπάσο, Γιάννης Πολυμενέρης

Μαζί τους οι τραγουδιστές Δώρος Δημοσθένους και Έλσα Μουρατίδου

 

Ο Σύλλογος οικογένειας και φίλων ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο με κύριο σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις εξαρτήσεις γενικότερα. Μέσα από την κοινωνική δράση των μελών-εθελοντών του στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας (σύλλογοι γονέων, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολεία, τοπική αυτοδιοίκηση, κ.α.) σχετικά με ζητήματα εξαρτήσεων, καθώς και για το έργο του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ. Τέλος, στα πλαίσια ποικίλων εκδηλώσεων ενισχύεται οικονομικά το έργο του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.

Τιμή εισιτηρίου: 5 Ευρώ

Για πληροφορίες: Βασιλική Γρηγοριάδου, Πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ 2310 548675 και 6946327730

 

12341506_1520636864931771_8379020716533009116_n